Στα ματάκια μας το Scarface δε θα σταματήσει να αποτελεί ποτε έναν από τους πιο υπερεκτιμημένους τίτλους στην ιστορία του σινεμα. Κυρίως επειδή ποτε δε βρήκαμε κάτι να μας δικαιολογήσει την υψηλότατη βαθμολογία του σε IMDb και Rotten Tomatoes σε αυτή την ιστορία ενός πολύ ψύχραιμου τύπου που του αρέσουν πολύ οι κοκακολες. Εδώ όμως κάτι μπορεί και να αλλαζει.

Και αυτό διότι για όλους τους σωστούς λόγους ο Luca Guadagnino αποφασισε να αναλάβει τη δύσκολη πρόκληση να βγάλει επιτέλους αυτό το μακράς ιστορίας franchise από τη μετριότητα. Για δεύτερη φορα στην καριέρα του, μετά το remake του Suspiria, θα επιχείρηση μια νεα ματια σε ένα ήδη υπάρχον έργο με μια πολύ πολύ ΠΟΛΥ σημαντική διαφορα τώρα. Στο πλευρό οι φήμες λένε πως θα έχει τους αδερφούς Κοεν! Ο Joe και ο Ethan είναι πολύ πιθανό να αναλάβουν την προσαρμογή του σεναρίου και ο επομενος Τονυ [insert random ιταλικό επίθετο που να μοιάζει μαφιόζικο] μάλλον θα είναι ενας Μεξικανός μετανάστης που ψάχνει την καλή στο Λος Άντζελες.


Η πανδημία του κορονοϊού βέβαια δεν αφήνει καμία από τις φήμες να επιβεβαιωθούν και επισημα ωστόσο εμείς να απευθύνουμε απλά μια έκκληση να μην έχουμε πάλι ατάκες σαν του Chico και των ματιών που δε λένε ψέματα γιατί δε θα το αντέξει η καρδούλα μας.