Ένα επικό στόρι αποκάλυψε ο Tom Holland στο επεισόδιο του Jimmy Kimmel που πήγε ως καλεσμένος, σχετικά με το πως έβαλε και εκείνος την δική του "ιδιαίτερη προσπάθεια για να παραμείνει ο Spiderman στο MCU και στα Marvel Studios.

Όταν έμαθε πως η Marvel και η Sony τα έσπασαν μεταξύ του, επικοινώνησε με τον Διευθύνων Σύμβουλο της Disney, Bob Iger, ευχαριστώντας τον για τα 5 υπέροχα χρόνια που έζησε ως μέλος του MCU και λέγοντας του πως ελπίζει να ξαναδουλέψουν μαζί στο μέλλον. Η απάντηση του Iger ήταν άμεση, προτείνοντας στον Holland να μιλήσουν στο τηλέφωνο κάποια στιγμή.

"Κάπως έτσι, δύο-τρεις μέρες περνούν," συνέχισε ο Tom, "και είχαμε πάει η οικογένειά μου και εγώ σε μια pub της πόλης μου και είχα πιει γύρω στις 3 μπύρες, δεν ήμουν φαγωμένος και με καλεί ένα άγνωστο νούμερο. Και έχω σκέφτομαι και λέω του πατέρα μου πως αυτός μάλλον είναι ο Bob Iger ... αλλά είμαι τέρμα μεθυσμένος! Κι ο πατέρας μου μου λέει να σηκώσω, όλα καλά θα πάνε!".

Αφού σήκωσε το τηλέφωνο, μας λέει "Προφανώς ήταν αυτός και ξεκίνησα να τον ευχαριστώ για όλα. Και ναι, μετά έκλαιγα. Ναι έκλαιγα, γιατί ήμουν πολύ φορτωμένος συναισθηματικά καθώς αντιλαμβανόμουν πως όλα τελείωσαν, και θα ήταν πολύ κρίμα να μην τα βρουν Sony και Marvel. Και ευτυχώς τα βρήκαν."

ΤΟΜΜΥ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. ❤️