Τι, επειδή κυκλοφόρησαν τα ονόματα των επεισοδίων του The Witcher και όλα έχουν να πουν μια ιστορία βγαλμένη από τα βιβλία που γέννησαν το πιο όμορφο open world RPG παιχνίδι που έχουν αντικρίσει τα ματάκια μας, σημαίνει ότι δε θα κάνουμε (όχι και τόσο) εκτενή αναλυσάρα επειδή δεν ενδιαφέρει κυριολεκτικά κανέναν αυτή η πληροφορία; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΟΙΝΟ; Πάμε με τη σειρά: 

Πρώτο επεισόδιο με τίτλο The Ends Beginning και βλέπουμε για logo έναν μαύρο ήλιο και ο νους πάει κατευθείαν στη Renfri, που γεννήθηκε υπό ολική έκλειψη ηλίου γνωστή και ως Black Sun. Διώκτης του μάγου Stegobor ώστε να τον σκοτώσει, καταλήγει η ίδια με αυτή την τύχη από τα χέρια του Geralt χαρίζοντας του το παρατσούκλι “Butcher of Blaviken”. 

Δεύτερο επεισόδιο: Τίτλος Four Masks και logo το obsidian Star που δεν ανήκει σε καμία άλλη από τη Yennefer, τη μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστ..εεε του Geralt. Τα λεφτά μας ποντάροντας στην εξιστόρηση του Shard of Ice, του short story που μιλά για το παρελθόν των δυο χαρακτήρων. 

Τρίτο επεισόδιο η Betrayer Moon με τη δαγκάνα να παραπέμπει σε ζώο και το Temerian Lilly να δηλώνει την εμπλοκή της κομητείας Temeria όποτε ίσως έχουμε την εμφάνιση της Striga, του μυθικού πλάσματος που είναι γυναίκα το πρωί και ανθρωποφάγο τέρας τα βράδια έπειτα από μια κατάρα που ξεκίνησε από την περιοχή Temeria. 

Συνέχεια στο τέταρτο επονομαζόμενο Of Banquets, Bastards and Liars όπου με το λογότυπο με το Elder Blood Family Tree η κατεύθυνση κλίνει στην παρουσίαση των γονέων της Ciri, πριγκίπισσα Pavetta και τον καταραμένο πρίγκηπα Duny. Δε λέμε αλλά εδώ γιατί αν ισχύει, το στόρι έχει ζουμάκι. 

Σειρά έχει το πέμπτο επεισόδιο με τίτλο Bottled Appetites και σήμα του δυο άνθρωποι αγκαλιασμένοι. Θα μπορούσε να σημαίνει την εξιστόρηση των γεγονότων του πρώτου βιβλίου του Andrzej Sapkowski με τίτλο Last Wish, που συμπεριλαμβάνει το origin story της σχέσης του Geralt με τη Yennefer υπό τη σκοπιά της διαμάχης του Geralt με τον βάρδο Dandelion σχετικά με ένα σφραγισμένο λυχνάρι που εντόπισαν το οποίο έκρυβε ένα τζίνι που πραγματοποιεί ευχές.

Συνεχίζουμε για τον ήρωα που έχει φτάσει ως εδώ την ανάγνωση με το έκτο επεισόδιο Rare Species όπου στο logo είναι και ο πρωταγωνιστής του: ο δράκος Villentretenmerth και το κυνήγι καταδίωξης του από τον Geralt στο short story The Bounds of Reason. 

Ένα βήμα πριν το τέλος το έβδομο επεισόδιο Before a Fall απεικονίζει διαλυμένο το λιοντάρι της Cintra που αν δε πάει κάτι πολύ στραβά θα μας χαρίσει επικές σκηνές μάχης από την πτώση και σφαγή των πολιτών της Cintra κατά τον πρώτο πόλεμο του Nilfgaard.

Για να πάμε στο φινάλε που σίγουρα διαβάζουμε μόνο εμείς κάνοντας spell check που ονομάζεται Much More και το λογότυπο του είναι ένας συνδυασμός συμβόλων: το οψιδιανό αστέρι της Yen, ο λύκος και ένα χελιδόνι. Από ότι φαίνεται η σειρά θα κλείσει δυνατά με τα συναισθήματα που νιώσαμε και στο παιχνίδι όταν, όπως και στο Something More που θα εξιστορηθεί, ο Geralt μετά την μάχη της Cintra ξεκινά έναν αγώνα αναζήτησης της ελπίδας πως η Ciri είναι ακόμα ζωντανοί.

Το hype στα ύψη και δε μπορούμε πραγματικά να περιμένουμε την 20η του Δεκέμβρη. Ακόμα και για όσους δεν έχουν ασχοληθεί πότε με το περιβάλλον του Witcher, η ιστορία θα τους χαρίσει ακριβώς ότι υποσχέθηκε. Ένα επικό quest φαντασίας ανάμεσα σε μυθικά τέρατα, οικογενειακά δράματα, μαγεία, κατάρες και έρωτες.