Το Δεκέμβριο του 2004, ο Dimebag Darrell, κατά τη διάρκεια ενός show στο Ohio, πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς στη σκηνή. Μερικούς μήνες πριν το τραγικό συμβάν, ο Dimebag έχει ζητήσει από ένα εκ των ινδαλμάτων του, τον Eddie Van Halen, ένα αντίγραφο της εμβληματικής κιθάρας του, την κιτρινόμαυρη «Bumblebee» όπως αυτή που εμφανίζεται στο πίσω εξώφυλλο του δίσκου του «Van Halen II».

Ο Eddie συμφώνησε για τη δημιουργία του αντιγράφου χωρίς όμως ποτέ ο Darrell να βρει το χρόνο να την παραλάβει. Όταν ο Eddie έμαθε τα θλιβερά νέα επικοινώνησε με τη χήρα του Dimebag, Rita, ρωτώντας αν μπορούσε να κάνει κάτι. Η Rita του εξήγησε πόσο παθιασμένος ακουγόταν ο Darrell όταν μιλούσε για την Bumblebee και ζήτησε να του χαρίσει μια κιτρινόμαυρη κιθάρα.

Ο Eddie έφτασε στην κηδεία, και έφερε την κιθάρα αλλά δεν ήταν αυτό που η Rita περίμενε. Αντί για το αντίγραφο, έχει φέρει την αυθεντική Bumblebee την οποία και τοποθέτησε στο φέρετρο του Dimebag για να θαφτεί μαζί του. Επί λέξη θα αναφέρει «ο Dime ήταν αυθεντικός και μόνο σε έναν τέτοιο αξίζει η αυθεντική κιθάρα» αποθέτοντας τον ιδανικότερο φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο για τον οποίο αποτελούσε παιδικό είδωλο και έμπνευση.