Το Renegades Of Youth βρέθηκε χθες στο Θέατρο Act στην Πάτρα, για την stand up comedy παράσταση του Thomas Zabras, με τίτλο "Εγώ γέλασα". Το "Εγώ γέλασα αποτελεί τη 2η σόλο παράσταση του ταλαντούχου κωμικού και ήρθε να επιβεβαιώσει τον τίτλο της. Παρόλο που το ξεκίνημα ήταν αρκετά μουδιασμένο, χωρίς ιδιαίτερα θερμό χειροκρότημα, και σε αυτό συμβάλλει και το παρουσιαστικό του Θωμά, που δεν κάνει εμφατική είσοδο και μοιάζει αρκετά συνεσταλμένος εκ πρώτης όψεως, η συνέχεια μόλις έπιασε το μικρόφωνο ζέστανε με τη μια την ατμόσφαιρα και το κοινό.

Η θεματολογία αντλήθηκε από τα απλά και καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν, παρόλο που δεν ταυτίζεσαι απόλυτα, και από προσωπικές εμπειρίες του. Με την ήρεμη φωνή του(ένας μάλιστα αποκρίθηκε "δεν ακούμε εδώ πίσω") έδωσε ρυθμό στη βραδιά μέχρι που το αυθεντικό γέλιο του κοινού την κάλυψε σε αρκετά σημεία. Ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθήσαμε το Θωμά Ζάμπρα από κοντά και οι προσδοκίες μας από αυτά που είχαμε ακούσει επιβεβαιώθηκαν πλήρως. Πηγαίο χιούμορ καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, αυθεντικότητα και λίγη αμηχανία στις κινήσεις και στις εκφράσεις, δημιουργώντας τις απαραίτητες βάσεις για αυτοσχεδιασμό, που παρόλα τα απρόοπτα που συνέβησαν(όσοι ήταν εκεί ξέρουν) δεν έχασε στιγμή την επαφή με το κοινό. Είμαστε σίγουροι επομένως πως όχι μόνο εμείς, αλλά όλοι όσοι βρέθηκαν χθες εκεί ένιωσαν στο έπακρο τον τύπο που έδινε τον καλύτερο του εαυτό, απέναντι τους, σε ένα μικρόφωνο.

Bonus: Καταλαβαίνεις το ποιον του ανθρώπου που έχεις απέναντι σου και αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια του όταν μετά το πέρας της παράστασης, δείχνει την αβρότητα που διαθέτει καλώντας τον κόσμο, εφόσον θέλει, να έρθει να πουν 2 κουβέντες, εντυπώσεις ή να βγάλουν μια φωτογραφία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένουμε την επόμενη εμφάνιση του Θωμά Ζάμπρα και θα είμαστε ξανά εκεί! Εμείς γελάσαμε, εσείς;